Eurosport emitirao reportažu o Niki Kranjčaru

EUROSPORT je u ponedjeljak navečer u sklopu emisije "Football World Cup Season Magazine" objavio desetominutnu reportažu o Niki Kranjčaru. Niko je reporterima britanske sportske TV kuće pokazao Split, predstavio djevojku Simonu te govorio o Hajduku i reprezentaciji.

U fokusu Eurosportove reportaže bili su hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar i njegov sin Niko.

Trener koji je hrvatsku reprezentaciju doveo do Svjetskog prvenstva u Njemačkoj upoznao je gledatelje Eurosporta s razlozima zbog kojih nikada nije dvojio hoće li sina pozvati u reprezentaciju, iako su mu mnogi u Hrvatskoj prigovarali zbog nepotizma.

"Oduvijek sam vjerovao u njega. Mislio sam da može pomoći ovoj reprezentaciji, danas milsim da je to opravdao." - kazao je Cico.

Eurosport je Niku predstavio kao najveću nadu i uzdanicu hrvatskog nogometa. Kažu kako je sjajan tehničar oko kojeg se sve vrti, igrač na kome se u bazira igra cijele reprezentacije.

Kranjčara su predstavili kao Zagrepčanina koji je došao iz Dinama u splitski Hajduk.

S reprezentacije razgovor je prešao na Hajduk, klub koji je aktualni prvak države, a danas se bori za ulazak u gornji dio prvenstvene ljestvice.

Eurosport je podsjetio kako je Niko bio sjajan igrač mlade reprezentacije, a u reportaži su prikazani kadrovi iz utakmica sa Brazilcima na Poljudu, u kojoj je Niko postigao gol za vodstvo Hrvatske, te susreta sa Švedskom u Maksimiru.

Niko je novinarima Eurosporta predstavio svoju djevojku Simonu, kazavši kako mu je  "velika potpora" te da mu je "vrlo važno da bude kraj njega".
 
"Simona emotivno preživljava sve njegove utakmice." - kazao je reporter Eurosporta.

Cico je kazao kako da se nada da Hrvatska na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj neće samo sudjelovati, a našeg izbornika je Eurosport nahvalio te usporedio s legendarnim nizozemskim nogometašem Johanom Cruyffom.

D.R.,S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara