Eurosport nakon prvog laufa: Ovo je velika utrka za Hrvate

Eurosport nakon prvog laufa: Ovo je velika utrka za Hrvate

EUROSPORT je prvu ovogodišnju slalomsku utrku na Sljemenu pratio uživo, te svaki potez naših skijašica popratio uzbudljivim komentarima.

Sljemensku utrku najavili su kao vrlo posebnu za Janicu Kostelić, vodeću skijašicu Svjetskog skijaškog kupa. Utrka se održava na Janičin 24, rođendan, a radi se o "velikoj utrci za hrvatski narod", piše Eurosport.

Janica je na start izašla sedma, nakon što je njezin brat Ivica prvi prošao stazom. Staza na kojoj se vozi Snježna kraljica ove je godine prekrivena snijegom, a temperatura se spustila na 2 stupnja ispod ništice.

Janica je vrlo oprezno odvozila na prvom dijelu staze, piše Eurosport. Kasnila je 38 stotinki na prvom prolasku, te sa zaostatkom od 78 stotinki ušla u cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usprkos greškama je Marlies Schiled, pobjednica iz Lienza, preuzela vodstvo, piše Eurosport nakon što je Austrijanka prošla kroz cilj s najboljim vremenom prve vožnje 56.73.

Anu Jelušić, Eurosport je opisao kao "drugu domaću djevojku", koja je zbog par grešaka na cilj ušla s zakašnjenjem od nešto manje od dvije sekunde.

S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara