Evo zašto će pobijediti Hrvatska, odnosno Španjolska!

Evo zašto će pobijediti Hrvatska, odnosno Španjolska!

Foto: Getty Images / Guliver Images

"BORBA ZA FINALE EP između dva giganta europskog rukometa je otvorena, pa evo razloga zašto bi svaki od njih večeras mogao slaviti."

Tako specijalizirani Timeout Magazine najavljuje duel Hrvatske i Španjolske koji počinje u 21 sat u Krakowu. Dva autora suprotsavila su mišljenja i teze:
 
"Hrvatska pobjeđuje jer brza i leteća, a Španjolska je spora i teretna"
 
Sascha Staat uvjeren je da će slaviti Hrvatska jer je "Španjolska do polufinala došla bez da je bila uvjerljiva na ijednoj utakmici, pa su se tako do samog kraja mučili i protiv Mađarske, najlošije momčadi u njihovoj skupini, koju su pobijedili zahvaljujući sucima. S druge strane, Hrvatska leti nakon što je skršila Poljsku pred 15 tisuća vatrenih navijača. Pa ako možeš pobijediti domaćina, kako to s brzim, trkaćim krilima ne bi bio u stanju ponoviti i protiv sporog i teškog protivnika? Lijevo krilo Manuel Štrlek igra na najvišoj razini, točnije u životnoj formi. Španjolska svakako ima ogromno iskustvo u dugu klupu, ali Hrvati se neće bojati. Momčad koja ima Domagoja Duvnjaka uvijek je teško pobijediti."
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Španjolska pobjeđuje jer ima bolju obranu od Hrvatske i kompletnija je"
 
Bjørn Kenneth Muggerud, glavni urednik Timeouta, tipuje pak na "Španjolsku, koja u polufinale dolazi samo s jednim porazom, od Danske. Od četiri preostale reprezentacije, Španjolska je najkompletnija. Iskusni su i suprotno tvrdnjama, brzi. Imaju dobre pucače na bekovskim pozicijama i možda najjaču obranu na turniru. Obrana je ključna riječ na ovoj utakmici i uvjeren sam da je Španjolska u tome, kao i u cjelini, kompletnija od suparnika na današnjoj utakmici. "
 

VIŠE NIŠTA NIJE NEMOGUĆE

Posted by Index Sport on Friday, 29 January 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara