FA tjera Erikssona nakon Svjetskog prvenstva

FA tjera Erikssona nakon Svjetskog prvenstva

ENGLESKOG izbornika Svena Gorana Erikssona će čelnici engleskog nogometnog saveza (FA) obavijestiti kako na njega ne računaju nakon Svjetskog nogometnog prvenstva, tvrde otočki mediji.

Nakon već legendarnog skandala sa "lažnim šeikom", glavešine iz saveza su zaključile da im je dosta Erikssona, plaćenog 7 milijuna eura godišnje, jer je maskiranom reporteru News of the Worlda otkrio da pojedini menadžeri u engleskom prvenstvu uzimaju provizije od transfera igrača.

Da se takvo što kod nas dogodi, već sutra bi zaborav prekrio cijeli slučaj, ali šefovi engleskog saveza su odlučili pozvati Erikssona na raport, nakon što je skandal o korupciji u klubovima, zaslugom Šveda dospio na naslovnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šeiku" se Eriksson također povjerio da će nakon SP preuzeti Aston Villu, pa se ovo čini kao pokušaj odgovornih da preduhitre selektora na način da mu uruče otkaz. Izbornik je odbacio sve optužbe u službenoj izjavi.

Izvršni direktor NS-a Brian Barwick također se službeno oglasio. "Optužbe iznesene prošlih dana nikako nisu dobre za imidž nogometa u Engleskoj."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara