Fabien Barthez prebio navijača

DUGOGODIŠNJI bivši vratar francuske reprezentacije Fabien Barthez nakon domaćeg poraza od Stade Rennesa (0:2), uspio se obračunati s nezadovoljnim Nantesovim navijačem. 

Nantes, inače osmerostruki prvak države trenutno je privezan za dno ljestvice Championata i lošim rezultatima frustrira svoje poklonike. Jedan od njih priredo je sačekušu Barthezu dok je izlazio sa stadiona, ali se prema izjavama svjedoka, navijač zaustavio na verbalnim udarcima. Vjerojatno nije ni pretpostavljao da će 35-godišnji Barthez izaći iz automobila, i umjesto verbalnih, udijeliti pokoji pravi udarac. Tučnjava je na kraju potrajala sve dok se nisu umješali zaštitari.

Nantes za opstanak treba osam bodova, a na rasporedu su još svega četiri kola. Nakon 44-godišnjeg statusa momčadi višeg ranga, Nantesu prijeti kaljenje s fancuskim drugoligašima. A ne pomaže očito niti Barthez koji se sredinom prosinca ponovo aktivirao iz mirovine upravo s naumom da pomogne "kanarincima" da ostanu među francuskom nogometom elitom. No, usput je i sam podlegao općem raspoloženju i jedan od britkih navijačkih komentara bio je dovoljan da Bartheza natjera na neprimjerenu reakciju.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara