Fabregas: Bojim se da ćemo ostati bez trofeja jer dovodimo neiskusne igrače

Fabregas: Bojim se da ćemo ostati bez trofeja jer dovodimo neiskusne igrače

CESC FABREGAS zabrinut je da bi Arsenal i ove godine zbog nedostatka iskustva mogao ostati bez trofeja. Politika menadžera Arsena Wengera je da dovodi mlade igrače, a Španjolac misli da to nije uvijek pametno.

Ovog prijelaznog roka su otišli iskusni: Lehmann, Flamini, Gilberto, Hleb, Traore i Senderos, a došli: Vela, Ramsey, Nasri i Silvestre. Osim 31-godišnjeg Silvestrea, svi su mlađi od 22 godine.

"Igrači u našoj momčadi su vrlo mladi. Denilson ima 20, Song 21, Walcottu je 19, a Nasri ima 21 i teško je zamisliti da sam ja najstariji. Jako teško dolazimo do pobjeda, jer nemamo iskustva", rekao je Fabregas koji je s 21 godinom veteran u momčadi Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fabregas žali za prošlom sezonom kad je u momčadi imao Mathieua Flaminija koji je otišao u Milan i Alexandera Hleba, koji je sad u Barceloni.

"Prošle godine sam zabio 13 golova, ali sam imao mnogo suigrača. Tu su bili Tomas Rosicky (ozlijeđen), Mathieu Flamini i Alexander Hleb  i bili su mi poput braće. Sad nijedan od tih igrača nije u momčadi, dosta smo defenzivniji i ne igramo dobro kao prije", zaključio je Fabregas.

M.Pa.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara