Fabrizio Werdum: Cro Cop će polomiti Minotaura

"MIRKO će sljedeći put sasvim sigurno pobijediti Minotaura i to mogu jamčiti čime god želite", izjavio je novi trener Mirka Filipovića, stručnjak za jiu-jitsu i borbu na tlu Brazilac Fabrizio Werdum.

U razgovoru s reporterom Sportskih novosti Fabrizio Werdum rekao je kako je Mirko za njega bio nedostižan junak u čijim je borbama uživao na televiziji, a sada uživa u treninzima s Cro Copom. "Cro Cop je za mene uvijek bio najbolji Pride borac", objasnio je Werdum svoj dolazak u Hrvatsku, te dodao kako će u Zagrebu ostati najmanje četiri mjeseca.

"Zadovoljan sam što će moja suradnja s Mirkom ići u dva pravca, ja ću njemu otkriti sve tajne brazilske jiu-jitsu, a on će mene poučiti borbi na nogama, u čemu je bez ikakve konkurencije najbolji borac u svijetu borilačkih vještina", komentirao je Fabrizio, očito zadovoljan suradnjom s Mirkom.

27-godišnji Werdum, rođen u Porto Alegreu, specijalist je za brazilsku jiu-jitsu. Jiu-jitsuom se počeo baviti 1998. godine, a već je 2000. godine bio svjetski prvak, da bi zatim čak tri puta obranio naslov prvaka u kategoriji preko 98 kg.

Elemente jiu-jitsua u borbi Mirka Filipovića mogli bismo vidjeti već 31. listopada, kada će Mirko u ring s Joshom Barnettom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara