Fak: Nisam bio pravi, promašivao sam zaista previše

Fak: Nisam bio pravi, promašivao sam zaista previše

Tekst: Index
Foto: AFP

HRVATSKI brončani olimpijac Jakov Fak, u četvrtak je nastupio u utrci na 20 km i završio na 51. mjestu. Jakov je promašio četiri mete, po jednu u prvom i drugom gađanju te dvije na četvrtom.

"Previše promašaja za ovu disciplinu. Promašio sam četiri i na to dobio četiri minute na moje trkačko vrijeme; to je stvarno previše. Napravio sam previše pogrešaka, očito sam radio pritisak na sebe jer kada odradim sve kao što je bilo na prvoj trci u nedjelju, onda je sve u redu. Ovo nije bio moj dan, već se ujutro nisam dobro osjećao. Vrijeme je bilo odlično, materijal na skijama dobar, ali ja nisam bio pravi", rekao je po završetku natjecanja Jakov Fak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Andrijana Stipaničić Mrvelj zauzela je 83. mjesto u utrci na 15km. Poslije utrke bila je shrvana:

"Bolest je ostavila velikog traga. Jedva sam otrčala prvi krug, a ovo ostalo ni sama ne znam kako sam uspjela. Teško mi je".

Poslije natjecanja Andrijana je odmah otišla u Olimpijsko selo i Jakovljev nastup gledala iz sobe. Zbog bakterijske upale gornjih dišnih puteva, Andrijana je morala propustiti nastup u utrci na 7,5 km sprint. Imala je temperaturu četiri dana te je bila na terapiji antibiotika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara