Ferenčak: Bez Janice Kostelić savez ostaje bez sponzora, ali poštovat ćemo njenu odluku

Ferenčak: Bez Janice Kostelić savez ostaje bez sponzora, ali poštovat ćemo njenu odluku

DOSADAŠNJI predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza (HSS) Srećko Ferenčak obnašat će tu dužnost i sljedeće četiri godine.

Ta odluka donesena je danas velikom većinom glasova izaslanika Izborne skupštine koji su i dosadašnjim dopredsjednicima HSS Stjepanu Puhaku i Bruni Kovačeviću poklonili povjerenja pa će oni te dužnosti obnašati i u razdoblju od 2006. do 2010. godine.

Izabran je i novi Izvršni odbor HSS u kojemu su: Žarko Despot, Biserka Fižulić, Zlatko Malec, Dag Modrić, Vedran Pavlek, Željko Šimek, Nikica Valentić, Denis Štimac, Darko Štimac, Miho Glavić, Tomislav Tiška, Heintz Truskaller i predstavnik Hrvatskog biatonskog saveza Nikola Županić, kojeg će od 1. rujna zamijeniti Dragutin Žiljak, jer će tada Hrvatski biatlonski savez prijeći pod nadležnost novoosnovane Međunarodne biatlonske udruge (IBU).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećko Ferenčak je zahvaljujući se na novom mandatu izaslanicima Izborne skupštine kazao kako će se u HSS-u i nadalje najveća potpora davati mladim skijašima. Stručnim pitanjima bavit će se i nadalje kompetentni ljudi dok će njegova prvenstvena zadaća biti osigurati sredstva za nesmetan rad saveza u idućem četverogodišnjem periodu.

"Sada smo pred potpisivanjem novih sponzorskih ugovora, a oni će u mnogome ovisiti o odluci Janice Kostelić o nastavku skijaške karijere. Mi se zato spremamo za A i B varijantu, ali ćemo poštovati svaku odluku naše Snježne kraljice kojoj svi skupa dugujemo vječnu zahvalnost za sve što je napravila za naš sport", kazao je Ferenčak.

D.R/Hina

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara