Filipović: Randleman će završiti na tlu

Filipović: Randleman će završiti na tlu

OVIH je dana došla i službena potvrda borbe o kojoj smo već pisali – naš najbolji ultimate fight Mirko Filipović na će Staru godinu imati priliku za uzvrat s Kevinom Randlemanom, tamnoputim Amerikancem od kojeg je 25. travnja pretrpio težak poraz u japanskoj Saitami.

Za 31. prosinca najavljene su tri velike borbe: Fedor Emelianenko i Brazilac Minotaour borit će se za Grand Prix, naš Mirko Filipović dobit će priliku za uzvrat protiv Kevina "Monster" Randlemana, a najavljena je i borba dva olimpijska pobjednika – Yoshida i Garner.

"Revanš bi doista morao biti velik. Kevin Randleman je moj veliki cilj. Amerikanac mije pokvario 2004 i sad je prilika za konačno brisanje te nezgode." – izjavio je Cro Cop za Sportske novosti, pa dodao kako će ovaj put svladati Randlemana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Randleman će završiti na tlu. Odlično sam pripremljen i oran za veliki okršaj." – dodao je Mirko.

Što se tiče glavne borbe večeri, one između Fedora i Minotaura, naš najbolji borac misli da bi Rus mogao pobijediti na bodove.

"Fedor ne leži Minotauru i to bi trebala biti njegova prednost. Mislim da bi Fedor mogao pobijediti na bodove." – zaključio je Mirko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara