Filipović: Živim za borbu s Randlemanom

Filipović: Živim za borbu s Randlemanom

HRVATSKI borac Mirko Filipović vrijedno trenira za veliki revanš s Amerikancem Kevinom Randlemanom, koji ga je svladao u travnju u tokijskoj Saitami. Borba je najavljena za Silvestrovo na istom mjestu, a Cro Cop je uvjeren da će ovaj put on izaći iz ringa kao pobjednik.

"Živim za taj revanš. U borbu u kojoj me Randleman pobijedio ušao sam opušteno. Poraza me koštala čista nesmotrenost, a ne taktička pogreška. Bez veze sam ga podcijenio i takvo što više mi se ne može ponoviti. Sada ću biti puno oprezniji, školu sam platio." – izjavio je Mirko u razgovoru za Sportske novosti.

Najbolji hrvatski borac tvrdi da će taktiku odrediti u trenutku kad počne meč, sve će ovisiti o tome kako će u borbu ući Randleman, kojeg smatra vrlo kvalitetnim i nepredvidivim borcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj je objektivni hendikep što ga nitko, osim Fedora, u parteru nije pobijedio. Neobično je jak, užasno eksplozivan, a najjača mu je strana što ima srce veliko kao autobus. Borben je kao Čečen." – rekao je Mirko, ali odmah dodao kako je, unatoč činjenici da bi ga ponovni poraz od Randlemana skupo koštao, optimist uoči borbe.

"Razmišljam pozitivno i nadam se najboljem, a to je pobjeda, pa potom novi veliki obračun s boljim iz meča Fedor – Minotaur, koji će se također boriti na Staru godinu." – kazao je Filipović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara