Fiorentini: Transferi na kojima radimo će glasno odjeknuti u javnosti

S OBZIROM da se događanja na zimskom mercatu sve više zahuktavaju upitali smo upravu Hajduka za komentar o mogućem dovođenju novih pojačanja.

Najviše nas je zanimalo postoji li mogućnost da se Hajduk dodatno ojača na poziciji vratara, koja im je po brojnim analitičarima trenutno najslabija karika. Konkretno nas je zanimalo kakve su mogućnosti dovođenja Subašića iz Zadra, ali nismo dobili potpuno jasan odgovor. Direktor Hajduka Fredi Fiorentini bio je vrlo tajanstven o mogućim dolascima novih igrača. Rekao je da se radi na dovođenju još nekih pojačanja, ali da je njegov "komentar za sad da nema komentara". Ipak nam je natukuo da se na Poljudu nešto sprema: "Radimo još na nekim stvarima za koje mislim da će odjeknuti u javnosti, ali nećemo još ništa predviđati."

Ništa rječitiji nije bio ni sportski direktor Tomo Erceg koji nas je izvjestio da nam ne može još ništa reći, kako o Tudoru tako ni o ostalim potencijalnim pojačanjima, ali da će se sve iskristalizirati kroz idućih nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu nam ostaje samo nagađati o kakvim bi to zvučnim pojačanjima mogla biti riječ. Tko zna, s obzirom na novi trend odlaženja ostarjelih zvijezda u Ameriku (Beckham) i Arabiju (Figo, a uskoro vjerojatno i Ronaldo) možda neko od zvučnih imena europskog nogometa uskoro osvane i na hrvatskim travnjacima?

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara