Francuska legenda upozorila: I kad je nevidljiv, Ronaldo može riješiti utakmicu

Francuska legenda upozorila: I kad je nevidljiv, Ronaldo može riješiti utakmicu

Foto: Hina

BIVŠI nogometaš Thierry Henry, koji je sa Francuskom osvojio SP 1998. i Euro 2000., upozorio je svoje sunarodnjake na Cristiana Ronalda, za kojeg kaže da ima posebne golgeterske kvalitete.

"Neki napadači funkcioniraju tako da postepeno rastu tijekom utakmice, a Ronaldo može biti cijeli susret nevidljiv, ali u odlučujućem trenutku će zabiti gol. U polufinalu su ga igrači Walesa dobro čuvali. Bio je neprimjetan 50 minuta, a onda im je zabio glavom nakon kornera, što vjerojatno nisu očekivali".

"Takav je Ronaldo, njega ne smeta što će tijekom utakmice izgubiti puno lopti, on zna da će mu se kad tad ukazati prilika i fokusiran je na to da ju iskoristi. Takav je bio i David Trezeguet, koji se čitavu utakmicu nije sastao s loptom i kada bi ga svi otpisali, on bi vam zabio gol", rekao je za BBC Thierry Henry.

Pohvalio je zatim Henry i francuske igrače, a posebno jednoga: "Pogba igra jako dobro, kao i Payet, ali naš ključni igrač, naš Ronaldo je Griezmann. Ako pobijedimo, možemo reći da je to zbog njega".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara