Fredi Bobic možda već večeras potpisuje za Rijeku

Fredi Bobic možda već večeras potpisuje za Rijeku

PROSLAVLJENI njemački napadač Fredi Bobic večeras ili sutra ujutro trebao bi potpisati ugovor s NK Rijekom. Iako je na prvu zazvučalo pomalo nestvarno, direktor Marinko Koljanin začepio je usta većima i jačima. 

Kako tvrdi, uz pomoć Bobicevog dugogodišnjeg menadžera Juergena Schwaba uspio je nekadašnjeg igrača Stuttgarta i njemačke reprezentacije bez velike pompe dovesti na Kantridu.

Znači li to da Rijeka ove sezone ima veće ambicije negoli smo to mogli očekivati s obzirom na stanje na tablici? Svakako, kaže direktor Koljanin s kojim smo jutros razgovarali o detaljima transfera.

"Bilo bi posve neukusno pričati o cijeni, sada ili ikada. Znam da mediji kalkuliraju, ja ću reći samo da smo jako zadovoljni s cijenom.” - za Index je kazao direktor Rijeke.

Napomenimo kako je na njemačkim stranicama Transfermarkt Bobic "procijenjen" na 600 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fredi Bobic je tijekom subote i nedjelje boravio u Opatiji i Rijeci gdje je obavio razgovore s predsjednikom i direktorom kluba. Senzacionalnu vijest nije bilo moguće kriti od javnosti unatoč željama Kluba da razgovori proteknu bez velike medijske pažnje.

Naime, svjesni činjenice da je ovo vjerojatno najveći transfer u povijesti kluba, same detalje i tijek pregovora nisu htjeli davati u javnost dok ne bude moguće dati precizniji odgovor. Sada, nakon obavljenih razgovora, potpuno je jasno da postoje ozbiljne šanse da se ovaj transfer realizira, navodi se na službenim stranicama kluba.

Koljanin je istaknuo da bi ugovori trebali biti prevedeni do večeras, najkasnije do sutra ujutro. Bobic je u međuvremenu iz Rijeke krenuo prema Njemačkoj, večeras ili sutra trebao bi se vratiti i potpisati ugovor.

"Kada sam saznao da je Fredi slobodan igrač, osobno sam ga kontaktirao. Potom se u pregovore uključio njegov dugogodišnji menadžer i stvar je riješena na obostrano zadovoljstvo." - dodao je Koljanin.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara