Gadafijev sin potpisao za Perugiju

TALIJANSKI nogometni prvoligaš Perugia danas je javnosti predstavio svoje novo pojačanje AlSaadija Gadafija, 28-godišnjeg sina libijskog vođe Muamera Gadafija.

Al-Saadi Gaddafi potpisao je dvogodišnji ugovor s Perugiom. Mlađi Gadafi je vlasnik libijskog prvoligaša Al-Ittihad, za kojeg je u protekle dvije sezone zabio 25 golova. Također je i predsjednik Nogometnog saveza Libije, te je prvi čovjek libijske kandidature za organizaciju SP-a 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Njegovo predstavljanje održano je dvorcu iz 13. stoljeća u mjestu Torre Alfina u Umbriji. Na predstavljanju su se pojavili brojni novinari i TV ekipe.

I dok predsjednik Perugie Luciano Gaucci ističe da dovođenje Gadafija juniora nije nikakav marketinški trik, bivši libijski izbornik Franco Scoglio nema baš dobro mišljenje o nogometnom znanju mladog Gadafija. "Nekoliko sam ga puta zvao u reprezentaciju. No, radije ne bih govorio o njemu kao igraču", kazao je.

Mlađi Gadafi priznao je da ga čeka težak rad, no vjeruje u svoje mogućnosti. Upitan što misli njegov otac, kazao je da tata nema ništa protiv.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara