Galliani brani trenera: Neka Leonardo samo radi svoj posao

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

ONO ŠTO su svi najavljivali, to se upravo i događa nogometašima Milana. Uz manjak kvalitete u momčadi imaju velikih problema u aktualnoj sezoni Serije A.

Nakon šest odigranih kola se nalaze tek na 11. mjestu ljestvice, sa po dvije pobjede, remija i poraza. Posljednji loš rezultat ostvarili su na svom San Siru gdje su odigrali samo 0:0 protiv novog prvoligaša Barija.

No, dopredsjednik kluba Adriano Galliani potpuno staje u zaštitu novog trenera, Brazilca Leonarda, te je u razgovoru za Corriere dello Sport izjavio:

:Leonardo je potpuno siguran na svojoj poziciji. Imamo problema u momčadi, ne funkcionira sve kako bi željeli, ali Leonardo nastavlja svoj rad i dajte mu mira pritom", rekao je Galliani i nastavio:

"Mi smo protiv Barija osvojili jedan bod, a ne izgubili dva. Volio bih kada bi se tako stvari gledale, makar mi je jasno da su navijači nezadovoljni. Situacija je trenutačna takva kakva je. No, isto bih tako volio da se zna, kada Milan pobjeđuje onda su u tu involvirani svi. Igrači, trener, navijači... Isto je i kad gubimo, zato nemojte optuživati pojedince", završio je Galliani.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara