Gigli: Ne volim Cassana, a ni Ronaldo mi nije ništa draži

JUVENTUS je porekao govorkanja kako razmišlja o dovođenju neželjenih otpadaka iz Real Madrida - Antonija Cassana i Ronalda.

Iako Juventus radi na nekoliko transfera kako bi što više ojačali momčad uoči povratka u Serie A, predsjednik Juventusa Giovanni Cobolli Gigli u startu je odbacio svaku mogućnost pregovora s Realom.

"Ne volim Cassana, a ni Ronaldo mi nije ništa draži. Po mom mišljenju ti igrači ne mogu nam uopće koristiti da se vratimo na vrh europskog nogometa", rekao je Gigli talijanskim medijima.

Iako je iz Ajaxa nedavno stigla vijest da se njihov obrambeni veteran Zdenek Grygera ovo ljeto seli u Torino, Gigli tvrdi da on o tom transferu ništa ne zna.

"Pročitao sam vijest u novinama, ali to je sve što ja o tome znam. Sada se svi moramo usredotočiti samo na povratak u Serie A, onda ćemo vidjeti kako dalje. U svakom slučaju, mogu vam garantirati da sportski direktor Alessio Secco i direktor Jean Claude Blanc daju sve od sebe kako bi složili respektabilnu momčad."

Osim dovođenjem novih igrača u Juventusu moraju brinuti i kako zadržati stare, koji polako počinju najavljivati mogućnost odlaska.

"Siguran sam da će Del Piero ostati u Juventusu. Pročitao sam njegovu izjavu da je zabrinut za svoju budućnost, ali ne opterećujem se puno s tim. On je zrela osoba i vrlo važan igrač i mislim da je svijestan koliko znači ovom klubu. Što se tiče Buffona, ne mogu vam reći ništa što već ne znate", rekao je Gigli.

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara