Gips: Janičine pobjede su samo njezine

ANTE KOSTELIĆ nakon nevjerojetnog Janičinog uspjeha pred kamerama se pojavio vrlo miran. Na licu mu se mogao iščitati ponos i veliko zadovoljstvo. No, riječi kao i obično, Gipsu nije nedostajalo..

"Jaica je odlično odvozila spust, bio sam zadovoljan kad sam vidio da će se spust skratiti. Nama je to u ovom trenutku odgovaralo, netko će se možda tužiti da je staza bila prekratka. No, u svakom slučaju, spust je bio pravedan." - kazao je Gips.

Za Gispa se ne može reći da nije očekivao ovu pobjedu. No, je li se barem na trenutak, uslijed svih zdravstvenih problema s kojima se Janica nosi ovih dana, ali i tijekom proteklih godina, zapitao hoće li ili dokle može izdržati?

"Dobro poznajem Janicu, nisam ja neki tinejdžer da se divim svojim idolima i ne vjerujem puno u bijele šalove. I zaista ne znam otkud je to Janica izvukla. Protekla 3-4 dana probali smo sve.. kad se virus uvuče u vas, on ne želi van... Očito da je to slabost koja dugo traje, moramo sad napraviti malu pauzu, ako je sutra Super-G, gotovo je sigurno da ga nećemo voziti." - dodao je Gips.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve te medalje su samo njezine, put moje djece je možda projekcija jednog zagrebačkog dečka koji je toliko vozio sport i uživao u pobjedama... Ali njezine pobjede su samo njezine... " - osvrnuo se Ante na Janičine uspjehe.

Čestitkama se vrlo brzo pridružio i naš srebrni Ivica Kostelić, koji svoju sestru neko vrijeme nije htio pustiti iz zagrljaja...

"Svaka čast, kakva si ti legenda...." - kazao joj je Ivica.

"Ja sam već završio tekmu, kad veli mi jedan čovjek da je Janica dobila. Nisam gledao, ja sam vozio kad je i ona vozila..  Nadam se da sam joj vratio dio svoje energije, ona je strašna...  Janica je nekaj drugo, ona je bolja od Aamodta, ona je iz Hrvatske a ne iz Norveške. Uz sve, još i mlada." - presretan je bio Ivica.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara