Glavaš obećao 10 milijuna kuna NK Osijeku

PREDSJEDNIK NK Osijeka od subote je Branimir Glavaš. U predsjedničku fotelju osječkog nogometnog kluba Glavaš je sjeo po drugi puta i zajamčio da će u naredne četiri sezone osvojiti naslov prvaka.

U klub će prema najavama Glavaš donijeti 10 milijuna kuna, ali i naslijediti dug od 76 milijuna kuna. U Glavaševom prvom mandatu 1995. Osijek se plasirao u Kup UEFA-e.

Uz Glavaša su kao potpredsjednici kluba na Skupštini kluba jednoglasno izabrani gradonačelnik Anto Đapić i župan Krešimir Bubalo.

"Ne može se više događati da se transferi igrača trpaju po vlastitim džepovima. Igrač ponikao u školi je imovina kluba." - rekao je Glavaš.

Glavaš je na Skupštini zacrtao i svoj četverogodišnji plan: "Ove godine je cilj Liga za Prvaka, sljedeće Kup Uefe, a treću ili četvrtu - naslov."

Prema pisanju Jutarjnjeg lista, u Izvršnom odboru kluba sjediti će jaka imena, zbog čega se u političkim krugovima sumnja na reket, što je Glavaš glatko demantirao: "Kakav reket? Nema reketa. Ljudi su prepoznali projekt. Tu su i pomoći će. Tko može,može, tko ne.. opet dobro."

"Odaziv gospodarstvenika nije mužnja i reket, nego njihova pomoć u našem zajedničkom putu prema napretku." - dodao je novi predsjednik NK Osijeka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara