Glavaš preuzima NK Osijek?!

NOVI predsjednik osječkog Gradskog vijeća, Branimir Glavaš, ne gubi vrijeme u pohodu na vodeće pozicije u gradu na Dravi. Novu bi vladajuću garnituru u klubu tako u roku od dva tjedna trebali činili Glavaš kao predsjednik, Mile Dumančić kao direktor te bivši kapetan momčadi Alen Petrović kao sportski direktor.

Prije čvrstog dogovora o preuzimanju kluba mora doći do konkretnog dogovora između tri gore navedene strane. Do sredine tjedna Mile Dumančić bi se trebao vratiti s odmora, a odmah potom biti će upriličen sastanak između Glavaša, Dumančića i Petrovića.

"Ako smo sva trojica za to, onda nema prepreke da preuzmemo klub. Alen je do jučer igrao, a Mile je godinama u nogometu." - kazao je za Jutarnji list Glavaš, koji je prije deset godina također bio predsjednik NK Osijeka.

"Naravno, prosjek ne želimo trpiti. Izvjesni uvjet je također da u sezoni ispred nas budemo u Ligi 6, a godinu poslije u borbi za naslov." - dodao je "osječki šerif".

Aktualni dopredsjednik NK Osijeka, Vladimir Bučević, potvrdio je da se vode "izvjesni pregovori" s novim gradskim vlastima, te dodao da bi za dva tjedna mogla biti konstituirana nova klupska Uprava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara