Gotova saga oko Adebayora: Svima mogu poručiti da ću potpisati novi ugovor s Arsenalom

Gotova saga oko Adebayora: Svima mogu poručiti da ću potpisati novi ugovor s Arsenalom

TOGOANSKI napadač Arsenala Emmanuel Adebayor, najbolji strijelac Topnika u prošloj sezoni, najavio je potpis novog ugovora s londonskim klubom.

Adebayor je u Arsenal stigao u siječnju 2006. iz Monaca, a njegove odlične igre prošle sezone privukle su veliku pozornost Barcelone i Milana. Nakon nekoliko tjedana špekulacija o njegovom odlaksu, nakon što su momčad s Emiratesa već napustili Hleb, Flamini, Gilberto i Lehmann, Togoanac je napokon okončao sagu o njegovom potencijalnom transferu:

"Svima mogu poručiti da ću potpisati novi ugovor s Arsenalom. U ovom klubu se osjećam odlično, moje srce je uz Arsenal! Nikad nisam niti rekao da ću otići, baš nikad! Ostale su mi još tri godine ugovora, a na novi ću dodati još dvije ili tri godine. Jako sam sretan što ostahjem dio Arsenalove obitelji", poručio je Adebayor putem klupske internetske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao ključni razlog ostanka navodi svoj odnos s menadžerom Arseneom Wengerom:

"Kada smo nas dvojica počeli razgovore oko mog ugovora, nikad mu nisam spominjao odlazak, on to zna. Wenger mi je poput drugog oca. On je moj šef, i štogod traži od mene, ja to i učinim. Naš je odnos postavljen na vrlo jakim temeljima, nema nikakve dvojbe oko toga", zaključio je Adebayor.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara