Gračan: I ja svoju kći volim najviše na svijetu, ali ona ne može igrati u Dinamu

Gračan: I ja svoju kći volim najviše na svijetu, ali ona ne može igrati u Dinamu

IAKO je Dinamo remijem protiv Elfborga ostvario veliki cilj – prezimljavanje u Europi, jedno novinarsko pitanje o neigranju Nike Kranjčara potpuno je izbacilo Nenada Gračana i Zdravka Mamića iz takta.

Kako javlja Večernji list, na domjenku nakon utakmice jedino je novinarsko pitanje izazvalo apsolutno neprimjerenu reakciju trenera Nenada Gračana i izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića.

"Možda ste mogli u zadnjih 20 minuta ubaciti i Niku Kranjčara, a ne ga cijelo vrijeme držati na klupi. Možda bi donio kakav pogodak ili namjestio priliku?" – glasilo je novinarsko pitanje zbog koje su Gračan i Mamić potpuno podivljali.

"Pa što ako je kapetan, što bih ja sad trebao? Niko je nepripremljen, ima deset kilograma previše, daleko je od onoga što može biti. Uostalom, pogledajte njegovu statistiku." – kazao je vidno iznervirani Gračan, pa nastavio: "U 110 prvenstvenih utakmica za Dinamo postigao je samo deset pogodaka i dodajte tome još desetak u ostalim natjecanjima. Zar je to nešto posebno, što je on to tako spektakularno odigrao?"

No, ni tu nije bio kraj otvorenom pljuvanju igrača koji je, svidjelo se to nekom ili ne, još uvijek kapetan Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, sve je odlično, i ja svoju kći volim najviše na svijetu, ali ona ne može igrati u Dinamu!" – povikao je Gračan, jasno aludirajući na Nikino igranje u hrvatskoj reprezentaciji.

Ako je trener postupio neprimjereno osuvši drvlje i kamenje po Niki Kranjčaru, što tek reći na reakciju Zdravka Mamića, koji je nakon što je Gračan ustao od stola u ruku uzeo čašu punu viskija i svom je snagom bacio na pod.

"Jebo vas Kranjčar! Dinamo neće biti prćija Nike Kranjčara, ako smo već dopustili da to bude reprezentacija, nećemo dopustiti da se isto dogodi i u Maksimiru!" – vikao je Mamić, te odmah potom zaprijetio novinarima da više nikad neće smjeti doći u Maksimir, te im poručio da su nepoželjni u krugu stadiona.

"Ako se razljutimo, možemo mu zabraniti da igra godinu dana i kazati: Igrat ćeš tek kad promijeniš dodatak u ugovoru po kojemu možeš otići u inozemstvo za tri milijuna eura!" – zaključio je svoju tiradu izvršni dopredsjednik Dinama.

Ako je i od Mamića, previše je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara