Grgić: Današnji Hajduk je Ćirino djelo

BRANKO GRGIĆ, predsjednik Hajduka kojeg je bivši trener Miroslav Blažević oštro napao kazavši da je beskrupulozna štetočina koja će uništiti Hajduk u razgovoru za Index nije želio komentirati njegove izjave, ali je ipak indikativno upozorio da je današnji Hajduk Ćirino djelo.

"Ne bih želio komentirati Ćirine izjave. Mogu samo reći kako je današnji Hajduk Ćirino djelo." - izjavio je za Index predsjednik Hajduka.

Hajduk je pet utakmica prije završetka prvog dijela natjecanja sedmi na ljestvici s 22 boda i do početka trećeg mjeseca će morati pronaći načina za povratak u pobjedničku formu želi li se natjecati u Ligi za prvaka.

"Trenera nećemo mijenjati. Gudelj je trener Hajduka i tako će i ostati. Sve ostalo što se može vidjeti u medijima su samo novinarska naklapanja." - kazao nam je predsjednik Hajduka.

U subotu na Poljudu gostuje vodeća momčad prvenstva, zagrebački Dinamo, koji ima dvostruko više bodova od Hajduka

"Utakmica s Dinamom je uvijek derbi. Bez obzira na situaciju moguć je troznak - pobjeda, neriješeno i poraz. Iako su otvorene sve tri opcije ja kao predsjednik Hajduka priželjkujem pobjedu. U Zagrebu smo već pokazali da možemo igrati protiv Dinama." - zaključio je Grgić.

S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara