Grgić na Poljudu: Došao sam pozdraviti jednog od rijetkih koje nisam uspio smijeniti

Grgić na Poljudu: Došao sam pozdraviti jednog od rijetkih koje nisam uspio smijeniti

HAJDUKOVI igrači danas putuju za Čakovec gdje će sutra u 15 sati odmjeriti snage s posljednjim Međimurjem. Splićani se nadaju pobjedi kojom će učvrstiti drugo mjesto koje ih vodi u Europu sljedeće sezone.

> Cernatov vapaj: Kupi me, Hajduče!

Bili neće moći računati na Rukavinu i Andrića koji su pod suspenzijom zbog žutih kartona, Jozinović i Tudor sigurno će izostati zbog ozljeda, a upitni su i nastupi Živkovića te Verpakovskisa koji probleme sa zdravljem vuku već duže vremena.

"Zanimaju nas samo tri boda, nadam se da smo izvukli pouku iz Varaždina i da ćemo drugačije pristupiti utakmici", rekao je trener Jarni.

"Ne priznajem da je Međimurje gotovo, kad igraš protiv Hajduka uvijek je revolucija u protivničkoj svlačionici", oprezan je strateg Hajduka poslije bolnog poraza od Varteksa.

Jarni je istaknuo da će Ljubičić zaigrati umjesto Andrića, a ukoliko Verpakovskis ne bude mogao igrati, ustupit će mjesto Bušiću.

Uvijek ležerna Hajdukova presica danas je bila poprište zanimljivog susreta; u Plavi salon ušetao je bivši dugogodišnji predsjednik Branko Grgić, koji se s Poljudom rastao nakon sedam godina, i preselio bliže oltaru, na funkciju Državnog tajnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku dok je Hajdukov trener najavljivao meč s Međimurjem, Grgić je banuo na konferenciju, kako bi pozdravio prisutne:

"Nisam došao ništa reći, samo ću vas pozdraviti." - kazao je Grgić.

"Došao sam pozdraviti i trenera kojeg nisam uspio postaviti, a kamoli smijeniti." - našalio se Grgić, koji je kao predsjednik Hajduka u uredu uvijek imao spremnu giljotinu za trenersku gardu.

Bivši predsjednik, koji je došao u društvu bivšeg člana uprave Ante Žaje, kratko se zadržao u  Plavom salonu. Pružio je ruku treneru Jarniju, ispričao se novinarima na smetnji i napustio press konferenciju.

Jarni je, pred kraj druženja, prokomentirao i potencijalni stručni stožer Hajduka, u kojem bi važne uloge trebali odigrati Igor Štimac i Tomislav Ivić.

"Svaka pomoć je dobrodošla." - suzdržan je trener.

M.Pa.,D.R.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara