Gurović: Razbit ćemo Hrvate!

KAPETANA srpske košarkaške reprezentacije, Milana Gurovića, očito je poprilično pogodio nedavni poraz od Hrvatske u Bormiju, pa je u intervjuu za srpski online portal isfrustrirano poručio da želi ponovni susreti i da će "razbiti Hrvate".

"Postoji mogućnost da se na turniru u Izmiru sastanemo sa Hrvatima i iskreno da vam kažem sa nestrpljenjem očekujem taj duel. U startu smo mnogo bolji od naših susjeda, iako smo od njih izgubili u pripremnom meču. Moka je u tom meču miješao karte, što je i razumljivo, ali sada kada bi se sastali sa Hrvatima sigurno bi ih razbili sa 20 koševa razlike. Realno, za toliko smo i bolji", poručio je Gurović za srpski portal Press online.

Gurović, koji je otprije poznat po nacionalističkim ispadima i Draži Mihajloviću tetoviranom na ramenu, uvjeren je u snagu svoje momčadi i samouvjereno najavljuje lov na zlato.

"Poginut na šampionatu i možemo izaći na kraj sa svakom reprezentacijom. Što se mene tiče tamo idemo na zlato, a siguran sam da tako misle i moji suigrači. Nepopravljivi sam optimist i to je jače od mene. Sve ostalo je manje važno.", rezolutno je završio Gurović.

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara