hainu prijeti suspenzija

Vratar sad već bivšeg njemačkog prvoligaša, Arminije iz Bielefelda, Mathias Hain mogao bi imati neugodnosti zbog izjave koju je dao uoči zadnjeg kola Bundeslige. Hain je, naime, novinaru njemačkog sportskog magazina Kicker izrazio sumnju da susret 34. prvenstvenstvenog kola između Nuernberga i Bayera iz Leverkusena neće imati regularan tok, odnosno da će Bayer dobiti susret u gostima i tako spasiti prvoligaški status na račun njegove Arminije:

- Ne vjerujem u dogovor između igrača Nuernberga i Bayera, ali držim da postoji dogovor između funkcionera ta dva kluba. Uprava Nuernberga je nedavno, kad je shvatila da će momčad ispati iz I. lige, otpustila trenera Klausa Augenthalera, kojeg je potom angažirao Bayer i to samo dva kola prije kraja prvenstva. I sad je on postao "spasitelj" leverkusenskih "Apotekara", a mi smo osuđeni na ispadanje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako iza njegovih riječi ne stoje i čvrsti dokazi, bez obzira što je Bayer zaista dobio utakmicu u Nuernbergu i spasio se selidbe u niži razred, Njemački nogometni savez (DFB) je od Haina zatražio da objasni zašto je javno posumnjao u regularnost spomenute utakmice.

Ukoliko njegovo objašnjenje ne zadovolji mjerodavne, vrataru Arminije prijeti suspenzija zbog klevete. A što se Nuernberga i Bayera tiče, predstavnici oba ta kluba rekli su novinarima "da su Hainove optužbe najobičnija glupost".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara