Hajduk čeka Tomu Ercega, ali i konkretnu ponudu za Kranjčara

DIREKTOR Hajduka Fredi Fiorentini potvrdio nam je vijest da bi se Tomo Erceg, nekadašnji igrač Hajduka i Rijeke, vrlo brzo mogao vratiti kući. Splićani niti nakon dolaska Ivana Gudelja ne mogu prekinuti rezultatsku krizu, a problem je uvijek isti; nedostatak kvalitetne realizacije. Stoga nije čudno da čelnici razmišljaju o dovođenju pojačanja, a nekadašnji golgeter HNL-a njihova je prva želja.

Iako Erceg iz hrvatskog prvenstva, blago rečeno, nije otišao na lijep način, u njemačkom drugoligašu Greuther Fuerthu također mu ne cvjetaju ruže. Ercegu su nakon svađe s Mladenom Romićem, sportskim direktorom, te Marinkom Koljaninom, direktorom Rijeke, stizale brojne ponude, među kojima je bila i Hajdukova. Kalkuliralo se da bi Erceg mogao, poput Neretljaka, put Južne Koreje, ali nekadašnji najbolji strijelac HNL-a je ipak izabrao odlazak u Njemačku.

"Hajduk je s Tomom Ercegom razgovarao još ovog ljeta i mogućnosti za njegov povratak uvijek su otvorene. Erceg je bio i na neki način je još naš dragi član, a njegov otac, kao predsjednik skupštine kluba, ne propušta niti jednu utakmicu. Često razgovaramo i svi bismo voljeli da se vrati. Hajduk je uvijek bio takav prema bivšim igračima, i za njih su sve opcije uvijek otvorene." - kazao nam je Fiorentini.

Nadamo se da spas u napadu na Poljud ipak neće stići prekasno, jer Deranja, Bušić i Blatnjak očito ne mogu spojiti kraj s krajem. Ništa bolji nije se pokazao niti Munhoz, inače velika uzdanica Ćire Blaževića. Gudelj i dalje tvrdi kako je glavni problem u glavama igrača, kako se nalaze pod velikim ptitiskom.

Tješi ga tek činjenica da u klub još uvijek nije stigla službena ponuda za Niku Kranjčara, čiji bi odlazak, kako u financijskom, tako i u igračkom smislu mogao baciti Hajduk na koljena. Iako je Gudelj među prvima najavio Nikin definitivni odlazak već ove sezone, direktor Hajduka tvrdi da konkretnih ponuda zaista nema.

Nema ponuda, ali niti pomaka na bolje. Nakon pobjede nad Zagrebom, koja je za Splićane trebala biti prekretnica, dogodio se novi gaf. Kamen Ingrad nanio je Hajduku još jedan teški udarac i ustoličio ga na petom mjestu prvenstvene ljestvice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara