Hajduk danas protiv Partizana, debitira Niko Kranjčar

U SPLITU su osvanuli grafiti s porukama ne baš naklonjenim susretu Hajduka i Partizana, no utakmica u Antalyji ipak će biti odigrana danas s početkom u 16.30 sati, a osim po protivniku Splićanima će utakmica ostati u pamćenju i po debiju bivšeg Dinamovog kapetana Nike Kranjčara.

Treneru i Upravi Hajduka drago je što im je protivnik baš Partizan, jer smatraju kako će se igrači na beogradski klub napaliti više nego što su to bili u prijateljskim susretima s rumunjskim Rapidom, te Dnjiprom.

Sportski direktor Hajduka Štimac pita se što bi bilo da se Hajduk i Partizan sastanu u Ligi prvaka, te je rekao kako im je agencija koja je ugovarala pripreme u Turskoj ponudila susret s Partizanom, što su oni prihvatili.

"Ta utakmica može donijeti pravi prvenstveni naboj i naprosto je idealna da testiramo trenutačnu formu igrača. Ona donosi poseban motiv, želju, ali i onu pozitivnu što donosi nogomet. Tražili smo što jače provjere, a Partizan je najjači mogući ovdje. Oni su nedavno igrali u Ligi prvaka" - zaključio je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tražim malo više naboja, da vidim pravi karakter momčadi. Zato nam je Partizan idealan suparnik" - komentirao je Slišković utakmicu.

Iako je prvotno najavljivano kako će Niko dobiti tek nekih 10-ak minuta jer je u lošoj formi, Blaž Slišković je najavio kako će pokušati Niku držati u igri barem 70 minuta.

"Sigurno će debitirati Kranjčar, želim ga što više u igri. To je prva šansa da se uigravamo na utakmicama i koliko god dobro radili i trčali ipak će nam nedostajati više zajedničkog rada i nogometa ususret prvenstvu" - izjavio je Baka, prenosi Slobodna Dalmacija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara