Hajduk kaznio Sharbinija s 50 tisuća kuna zbog teturanja po Rovinju

Hajduk kaznio Sharbinija s 50 tisuća kuna zbog teturanja po Rovinju

Tekst: M.Pa.
Foto: Ronald Goršić (Cropix)

ANAS SHARBINI kažnjen je sa 50 tisuća kuna zbog ispada na pripremama reprezentacije. No mladom veznjaku kaznu nije odrezao HNS, nego Hajduk.

Na Poljudu kažu da bez obzira što je mlađi Sharbini bio s nacionalnom momčadi, on je igrač Hajduka i kao takav predstavlja klub.

Prema slikama iz Funtane, Sharbini se od svih reprezentativaca najviše udesio tu večer. "Ranjenika" su u hotel morali unijeti Lovren i Mandžukić, a tko zna kako je zaradio i poveću čvorugu na glavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Sharbinija je rovinjskim stepenicama teturao i Nikica Jelavić, novi igrač u Bilićevoj momčad, ali je izbornik ove golobrade mladiće kaznio samo ukorom pred isključenje.

Budući da Sharbini u Hajduku godišnje ima plaću 400 tisuća eura, Hajduk mu je ovom kaznom uzeo tek petinu mjesečne plaće.

Veznjak je tako za raskalašenu večeru platio dva i pol puta veći ceh od Vedrana Ćorluke koji je za sve što se popilo i pojelo tu noć izbrojao tri tisuće eura.

Sharbini je imao ispad i u mladoj reprezentaciji kad se više puta nije odazvao pozivu izbornika Dražena Ladića, da bi kasnije potrčao u naručje Slavena Bilića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara