Hajduk: Laž je da nismo igrali u Sarajevu zbog prijetnji naših navijača

Hajduk: Laž je da nismo igrali u Sarajevu zbog prijetnji naših navijača

Foto: Minche/Cropix

HAJDUK se oko 14 sati iz Sarajeva vratio u Split i odmah krenuo na trening. Nakon otkazane utakmice protiv Željezničara koja se zbog sigurnosnih razloga nije odigrala sinoć na Grbavici, prespavali su Bili u Sarajevu i jutros autobusom krenuli prema Splitu.

Tijekom trodnevnog boravka u BiH hajdukovci nisu imali baš nikakvih neugodnosti. Na Poljudu žale zbog ružnih događanja na sarajevskim ulicama, a svim ozlijedjenim žele što brži oporavak.

Demantiraju i dezinformacije prema kojima Hajduk zbog navodnih prijetnji vlastitih navijača nije želio igrati utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U Hajduku ističu kako je još prije tjedan dana najavljena utakmica, nakon čega nikome u klubu nije stigla nijedna prijetnja.

"Upitno je stoga zašto bi hajdukovci uopće dolazili u Sarajevo ako ne žele igrati, te koji je razlog zbog kojeg bi navijači iz Splita i ostalih gradova krenuli prema Grbavici kad bi ionako tražili otkazivanje utakmice?!" pitaju se na Poljudu.

"Jedini zahtjev Hajduka bio je da se osigura nazočnost gostujućim navijačima, a nakon što je rečeno da takvo nešto neće biti moguće delegat je donio odluku da se utakmica otkaže" ističu u Hajduku.

Podsjećaju kako je Hajduk Želju ugostio na Poljudu u okviru proslave 99. rođendana, a na poljudskim tribinama prošle su godine bili i gostujući navijači - Manijaci, a nikakvih problema nije bilo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara