Hajduk zainteresiran za bratića Dade Prše

Hajduk zainteresiran za bratića Dade Prše

SPLITSKI Hajduk zainteresiran je za 15-godišnju zvijezdu pionirske reprezentacije SiCG, Milana Pršu, bratića proslavljenog napadača hrvatske reprezentacije i Glasgow Rangersa Dade Prše, piše Slobodna Dalmacija.

Mladog Pršu "otkrio" je trener Slavoljub Muslin, koji je u svojoj dugogodišnjoj karijeri sjedio na klupama Bordeauxa, Crvene Zvezde i ukrajinskog Metalurga. Milan Pršo u Srbiju je pristigao 1995. kao izbjeglica iz Obrovca.

"U Crvenoj Zvezdi sam prošle godine bio team-manager, znači stručnjak koji je vodio računa o svim selekcijama. U analizi rada Zvezdine škole zapazio sam malog Milana koji se, kao kapetan pionira Crvene zvezde i reprezentacije Srbije isticao odličnom tehnikom, lakim driblingom i, što je za djecu neobično, fantastičnim kretanjem u igri bez lopte." - izjavio je Muslin za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muslin je uvjeren da će se Milan Pršo, kapetan pionirskih reprezentacije SiCG i pionirske momčadi Crvene Zvezde, prije ili kasnije vratiti u Hrvatsku: "Roditelji malog Prše su izbjeglice iz Obrovca koji će se, kad-tad, vratiti u svoj dom. A dječak je više nego talentiran, mogao bi ako se bude razvijao pod kontrolom vrhunskim stručnjaka biti nogometaš vanserijskih mogućnosti."

Sportski direktor Hajduka Igor Štimac potvrdio je da je Hajduk zainteresiran za mladog Pršu: "To nam je u planu, želimo vidjeti mladoga Pršu i pozvati ga u Hajduk. Ako Dado već spletom okolnosti nije napravio karijeru u Hajduku, njegov rođak to može."

Štimac je dodao kako će Hajduk poslati skaute na nogometni turnir mladih nogometaša iz SiCG, oji će se održati u Herceg Novom, nakon čega će donijeti konačnu odluku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara