Haye: Jedva čekam da Kličku zalijepim jedan u bradu

Foto: AFP

NIJE dugo trebalo britanskom boksaču Davidu Hayeu (30) da se oglasi u svome poznatom stilu nakon što je borba protiv Vladimira Klička (34) stigla korak do realizacije.

Dugo je Haye, svjetski teškaški prvak po WBA verziji, prijetio braći Kličko koja posjeduju preostala tri vrijedna pojasa, Vladimir IBF i WBO, a Vitalij WBC. No, meč ni protiv jednoga od njih nije uspio dogovoriti sve do sada kad je Vladimir otkazao borbu protiv Derecka Chisore, planiranu za 30. travnja, i tako praktički uklonio i posljednju prepreku za dugo očekivani okršaj protiv Hayea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj bi se trebao dogoditi 25. lipnja ili 2. srpnja na jednom od nogometnih stadiona u Njemačkoj. Hayeu je svejedno koji će grad biti mjesto radnje, on već zna kakav će biti ishod meča.

"Jedva čekam prvo zvono da se zaletim preko ringa i zalijepim mu jedan u bradu. Vladimir Kličko će biti brutalno nokautiran", bahato je, kao i obično, najavio Haye.

"Dosad je već nekoliko puta iskusio kako je to biti nokautiran. Ja ću ga podsjetiti kakva je zapravo njegova brada i da je samo čovjek", dodao je jedan od najpoznatijih brbljavaca svjetskog sporta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara