Houllier ne pušta Owena

MANAGER Liverpoola Gerald Houllieruvjeren je da će uspjeti nagovoriti Michaela Owena da ne napusti klubi potraži drugu sredinu.

Do uzbune na Anfieldu došlo je do uzbune zbog sve učestalijeg pisanjamedija da će mladi engleski reprezentativac kojemu ugovor sLiverpoolom istječe za 18 mjeseci, već ovog ljeta promijeniti klupskeboje. I sam Owen podlegao je toj fami pa je prošle nedjelje "povjerio"novinarima kako je Real Madrid spreman za nj platiti 25 milijuna funta(42 milijuna dolara).

Houllier, koji je pod Owenovim pritiskom popustio i prestaoinzistirati na opreznoj igri s pojačnom obranom svoje momčadi, kaže daneće pustiti Owena ni kad bi mu neki klub ponudio dvostruko više odReala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Naša momčad u zadnje vrijeme igra ofenzivnije, igra napadačkinogomet, što odgovara Michaelovom temperamentu i on će ubuduće međuRedsima iskazivati svoje vrline, bolje nego u bilo kojoj drugojsredini, jer ga svi suigrači u Liverpoolu poznaju u dušu i najboljeznaju kakve mu lopte trebaju da bi ih pretvorio u golove."

Nakon pobjede u prvenstvenom susretu u Londonu protiv Fulhama (2:1),trećoj uzastopnoj računajući uspjeh protiv Leedsa i u Liga kupu protivBlackburna, Houllier je ponovno progovorio o Owenu:

"Moj je mobitel stalno uključen, a isto tako i od Ricka Parryja, našegizvršnog predsjednika. Međutim, ni on, ni ja nismo dobili nikakavpoziv iz Madrida, nitko iz Reala nije se zanimao za Michaelovtransfer. Osobno, uvjeren sam da on želi nastaviti igrati za Liverpooli da će vrlo brzo staviti potpis na ugovor kojim će se obvezati ostatimeđu Redsima još nekoliko godina."
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara