Hrvatska košarkaška reprezentacija ostala bez još jednog centra

Hrvatska košarkaška reprezentacija ostala bez još jednog centra
HRVATSKI reprezentativac Mario Kasun koji je zbog loše forme izgubio priliku zaigrati u NBA ligi nije se pojavio na pripremama reprezentacije. Izbornik Spahija izjavio je kako je Kasun za njega "završena priča".

Mario Kasun reprezentaciji se trebao priključiti nešto kasnije nego ostali reprezentativci zbog Ljetne lige, no nije se pojavio.

Spahija je pokušao do njega doći preko njegove obitelji, no Kasunov otac nije mu želio dati broj mobitela od sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Razlog odbijanja reprezentacije je nepoznat, ali Kasunu to nije prvi put. Spahija ga je vratio u reprezentaciju jer ga smatra kvalitetnim igračem, no sada je izjavio da "Kasun nije, niti će biti član reprezentacije".

Zbog nedolaska Kasun će vjerojatno biti kažnjen, no o kazni iz Hrvatskog košarkaškog saveza ne žele govoriti jer ne znaju Kasunove razloge.

Svi ostali igrači su na okupu, osim Nikole Vujčića koji bi se trebao reprezentaciji priključiti za nekoliko dana ako ga Maccabi pusti. Očekuje se da će dodatnim liječničkim pregledom Maccabi dati dozvolu Vujčiću da zaigra za reprezentaciju.

Hrvatski košarkaši od jučer su na pripremama na Rogli gdje će ostati do 1. kolovoza. Europsko prvenstvo igra se od 2. do 15. rujna u Švedskoj.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara