Hrvatska ostala i bez Metličića

Hrvatska ostala i bez Metličića

LISTA ozlijeđenih igrača hrvatske rukometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Tunisu svakim danom je sve duža. Nakon Venia Loserta, Davora Dominikovića ozlijedio se i Petar Metličić, a na bolove se tuži i Ivano Balić.

Metličiću je u dvoboju sa Španjolskom prilikom jednog doskoka propalo koljeno, a sumnja se i na ozljedu mišića, pa je njegov daljni nastup u Tunisu pod velikim znakom pitanja.

"Bojim se kako je za mene prvenstvo završeno. Sigurno sam istegnuo ligamente koljena, no pravu dijagnozu saznat ćemo nakon magnetske rezonance," kazao je jedan od ključnih igrača u sastavu izbornika Line Červara. Metličić se ozlijedio na samom otvaranju utakmice sa "Crvenom furijom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prilikom doskoka osjetio sam veliku bol. Odmah sam znao kako nije dobro," dodao je Metličić, koji je član španjolskog Ademar Leona.

Na bolove se žali i Ivano Balić. Srednji vanjski hrvatske vrste ima problema s koljenom i s gležnjem. Davor Dominiković uz staru ozljedu ahilove tetive sada ima i velikih problema s ramenom, dok je situacija s Losertom ista i pitanje je hoće li se uspjeti oporaviti od ozljede stražnje lože.

"Situacija nije blistava. Četvorica važnih igrača imaju velikih zdravstvenih problema. Pitanje je hoćemo li ih uspjeti pokrpati. Sve će biti jasnije nakon pregleda koje ćemo obaviti u lokalnoj bolnici," zaključio je šef zdravstvene ekipe hrvatske reprezentacije, Stanislav Peharec.

(Foto: Arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara