Hrvatska umjereni favorit prema kladionicama

Hrvatska umjereni favorit prema kladionicama

UOČI večerašnjeg pripremnog ispita hrvatske nogometne reprezentacije na Koševu, kladionice Hrvatsku smatraju favoritom iako igra u gostima.

Većina kladionica dvoboj Hrvatske i Bosne ima kao poseban, bonus ili super par i za ovu utakmicu nudi dodatno pojačane koeficijente. Za pobjedu Hrvatske koeficijenti se uglavnom kreću između 2.20 i 2.30 što bi značilo da na 100 uloženih kuna dobivate oko 230 kuna ukoliko naša reprezentacija svlada "Bosance".

Raspon koeficijenata u slučaju pobjede BiH varira nešto više i kreće se od 3.10, što nudi Favorit do uistinu velikih 3.55, kod PS kladionice.

Kladionica Supersport, s druge strane, smatra da je najmanje vjerojatno da će večerašnji sraz susjeda završiti neodlučeno, pa u skladu s tim nudi i najveći koeficijent na remi, 3.50, dok se kod ostalih ponuđača taj omjer kreće od 3.00 do 3.40.

Ako želite pogađati točan rezultat utakmice, najmanji koeficijent dobit ćete na remi 1:1, ili na pobjedu Hrvatske 1:0. Koeficijent na ova dva rezultata kreće se oko 6.50, što bi značilo da bookmakeri smatraju da će utakmica najvjerojatnije završiti jednim od ova dva rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko ciljate na još veće koeficijente i želite pogađati koji će igrači zabiti golove na Koševu, kladionice najviše izgleda daju Eduardu da Silvi i Mladenu Petriću. Na svakih 100 uloženih kuna na jednog od ova dva igrača možete zaraditi gotovo 600 kuna ukoliko se vaš igrač uistinu i upiše na listu strijelaca. Najizgledniji "Bosanac" strijelac je Džeko na koga se koeficijent kreće od 5.50 do ogromnih 8.00 u Supersportu.

Strane kladionice daju nešto skromnije omjere, pa se tako koeficijenti na pobjedu Hrvatske kreću oko 2.10, dok na svaku uloženu kunu možete zaraditi 3, ukoliko mislite da će BiH uspjeti slaviti kod kuće. Iznimka je online kladionica Betfair koja na pobjedu BiH daje ogromnih 3.90 što je uistinu vrijedno gađanja.

M.P.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara