Hrvatski igrači žele da Bilić ostane na klupi

HRVATSKI igrači suglasni su u želji da izbornik Slaven Bilić ostane na klupi reprezentacije i u skorašnjim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Naša se momčad u kvalifikacijima ponovno susreće s Englezima, kojima je uskratila odlazak na Euro.

Igrači vjeruju u Bilića i žele da ostane na klupi, iako se mnogi klubovi zanimaju za trenera pa tako primjerice i West Ham u kojem je hrvatski izbornik igrao.

"On je sjajan trener i odlična osoba. Svi se nadamo da će ostati izbornik. Naravno da ga svi žele jer jako dobro radi. Mi smo jako sretni što je naš izbornik", rekao je Josip Šimunić.

Niko Kovač je najavio povlačenje iz reprezentacije ali se nada da će se ostatak momčadi s Bilićem na čelu plasirati na Svjetsko prvenstvo.

"Ja ću se povući ali mlađi igrači će imati šansu za dvije, četiri, šest i osam godina. Vidjet ćemo što Hrvatska može", rekao je Kovač stariji.

Nakon velikog šoka koji su naši igrači sinoć pretrpjeli, malo su se smirili i trezvenije gledaju situaciju. Svjesni su da su imali veliku priliku otići u polufinale Eura ali su na kraju Turci slavili.

"Nije nam bilo suđeno, sudbina nije htjela i tu ne možemo ništa. Imali smo veliku šansu ali ne možemo promijeniti ono što se već dogodilo", zaključio je Šimunić.

M.Pa.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara