Hrvatski navijači okupirali središte Beča

HRVATSKI navijači tijekom večeri su okupirali uži centar Beča te neprekidnim navijanjem dočekuju sutrašnji ogled s Austrijancima.

Navijači koji su se počeli okupljati kasno poslijepodne na Stephansplatzu u centru Beča, ubrzo su okupirali centar austrijske prijestolnice. Sada ih se na ovom bečkom trgu i okolici nalazi prema procjenama gotovo deset tisuća. Navijači neprekidnim navijanjem već sada stvaraju užarenu atmosferu uoči sutrašnje utakmice.

Dio navijača se uputio i bečkim ulicama, točnije prema bečkom "Balkanstrasseu".

Povorci se s vremenom pridružilo sve više i više hrvatskih navijača, a iz restorana i kafića ih pozdravljaju stanovnici Beča, kako Hrvati tako i Austrijanci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je povorka postajala sve veća, tako su se pojavili i austrijski policajci koji su ih pratili i usmjeravali ulicama.

Navijači su krenuli prema poznatoj bečkoj "Balkanstrasse", u kojoj živi puno Hrvata. Tamo su se raspršili po brojnim kafićima.

Slavit će do jutarnjih sati, a nakon toga vjerojatno i nešto odspavati, prije nego li se pripreme za veliku utakmicu prvog kola skupine B između Austrije i Hrvatske.

M.Š.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara