Hrvoje Štrok: Zagrebove šanse za Ligu za prvaka su realne

Hrvoje Štrok: Zagrebove šanse za Ligu za prvaka su realne
KAKO se u subotu nastavlja nogometno prvenstvo Hrvatske odlučili smo porazgovarati sa mladom zvijezdom Kranjčevićeve, Hrvojem Štrokom.

Što mislite o treneru Jurčeviću?

- Trener Jurčević je super. Mislim da je ambiciozan trener i da ćemo sa njim mnogo postići.

Što mislite o Zagrebovim novim igračima?

- Joška još nisam imao prilike vidjeti u igri, ali on će biti veliko pojačanje. Boro Perković je bivši Zagrebov igrač i pravo je pojačanje isto kao Žile koji je igrao u Italiji i Biskup koji je igrao u juniorima Hajduka. Babić i Mujdža su još mladi, ali su odlični igrači.

Možete li malo prokomentirati pripreme?

- Pripreme su bile dobre. Bili smo tjedan dana u Puli, a nakon toga 2-3 dana u Zagrebu. Onda smo opet išli sedam dana u Istru, u Medulin i sada smo opet u Zagrebu.

Što očekujete od utakmice s Dinamom?

- Ako se budemo držali zacrtanog plana mislim da možemo nešto napraviti. Lovrek, Brunčević i Đalović će sigurno imati svojih prilika, ali morati ćemo dobro paziti na Balabana, Olića i Mitua i onda će sve biti u redu. S bodom bi bili presretni, a pobjeda bi bila ravna čudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakve su Zagrebove šanse za Ligu za prvaka?

- U prva dva kola igramo s Dinamom i idemo u Koprivnicu gdje će se većina stvari rješavati. Nakon toga dočekujemo Pomorac, idemo Zadru te nam dolazi Hajduk. Rekao bih da su nam šanse realne.

Možete li prokomentirati situaciju oko stadiona?

- Sramota je da se jednom klubu koji ima stogodišnju tradiciju urušava stadion i da dolazi u pitanje odigravanje utakmice na njemu. Smatram da bi se situacija oko stadiona trebala što prije riješiti jer klub kakav je Zagreb to zaslužuje.

Što mislite o zastupljenosti Zagreba u medijima?

- Smatram da je sramota da tokom naših priprema u Medulinu Sportske Novosti nisu objavile niti jedan članak o Zagrebu. Ipak smo mi aktualni prvaci i zaslužujemo više pozornosti. Što se televizije tiče tu je druga priča jer oni ponekad prenose neku našu utakmicu.

Možete li reći nešto za kraj?

- Pozdravio bih sve čitatelje Index.hr portala i pozvao bih sve naše navijače da nas dođu bodriti u subotu na utakmici protiv Dinama.

Vedran Prga

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara