Hunt: Nokautirat ću Mirka, trenirao sam mjesec dana samo za njega

NOVOZELANĐANIN Mark Hunt stigao je u Japan gdje će se na Silvestrovo u tokijskoj Saitami boriti s našim Mirkom Filipovićem, te odmah po dolasku pokazao da se za borbu s Cro Copom izuzetno dobro pripremio.

Fotografije Marka Hunta snimljene netom po njegovom dolasku u Tokio objavljene su na forumu Sherdog, a priložena je i njegova kratka izjava, koju je dao okupljenim novinarima. Zanimljiv je podatak da je Hunt u Japan, gdje vlada ciča zima, doputovao u kratkim hlačama i sandalama.

Hunt je novinarima odmah pokazao svoje trbušne mišiće, što je na Sherdogovom forumu izazvali lavinu komentara o njegovoj sjajnoj formi, kao i činjenici da je izgubio dosta kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove godine sam trenirao hrvanje i MMA (Mixed Martial Arts). U dobrom sam stanju, a posebno za Mirka sam trenirao oko mjesec dana." - kazao je Hunt.

"Prošli sam put od Mirka izgubio odlukom sudaca, ali ovaj put sam uvjeren da ću pobijediti. Želim pobijediti udaračkim načinom, želim ga nokautirati. No, neće mi smetati upotreba hrvačkih i judo tehnika, trenirao sam ih." - dodao je Novozelanđanin.

"Ove sam se godine dobro odmorio i napunio baterije. Borba s Mirkom bit će sjajno zagrijavanje za sljedeću godinu. Želim se boriti i s Fedorom. Želim svladati tri najbolja borca i pokazati da sam napredovao." - zaključio je Hunt.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara