I Anderson napustio Hajduk: U kaotičnoj situaciji svi zaboravili na Brazilca

I Anderson napustio Hajduk: U kaotičnoj situaciji svi zaboravili na Brazilca

Tekst: V.B.
Foto: Cropix

ROBUSNI brazilski napadač koji je trebao predstavljati jedno od rijetkih pojačanja Hajduka u zimskom prijelaznom roku, napustio je Poljud vrlo razočaran odnosom. U razgovoru za Index njegov menadžer Tomislav Nakić objasnio je kako se rasplela cijela situacija.

"Dogovor je bio da će Hajduk Andersona odmah uzeti, jer su osim statističkih preporuka iz Turske imali i one licem u lice od njegova bivšeg suigrača Luke Vučka. U razgovoru s poljudskim čelnicima sve mi se činilo dogovoreno, a onda su zatražili tri dana za probu. Andersona sam jedva nagovorio na ta tri dana, a onda su tražili još tri. Sada je Reja otišao i traže još vremena. To jednostavno više nije imalo smisla pa smo odlučili napustiti Poljud", rekao je Nakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa Šurjakom sam pričao jutros i zamolio me za još nekoliko dana, jer je situacija u Hajduku kaotična. Rekao mi je kako je sada situacija takva da nitko uopće ne razmišlja niti može razmišljati o Andersonu. Svi su usmjereni samo na potragu za novim trenerom. Šurjaku sam rekao da to ne dolazi u obzir, a Andersonu sam se ispričao što su ga zavlačili pet dana", dodao je.

"Ne znam kako će u Hajduku ovo prikazati, vjerojatno će reći da je bio nedovoljno kvalitetan ili pak nespreman. Ali, garantiram da su sve to u Hajduku znali. Znali su da nije spreman i da zaostaje za drugima, to smo im rekli odmah na početku i to su prihvatili. Moram priznati da je Anderson vrlo razočaran. Na moj nagovor je došao u Hrvatsku da pojača Hajduk, a sada odlazi kao nekakav višak", za kraj će Nakić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara