I Dinamo će ispaštati zbog tragedije u Širokom?

I Dinamo će ispaštati zbog tragedije u Širokom?

Tekst: C.D.
Foto: Cropix

DIREKTOR Dinama Damir Vrbanović zabrinut je zbog kašnjenja izvješća delegata susreta Europske lige između Temišvara i Dinama. Uefina disciplinska komisija potresena je navijačkim divljanjem na Balkanu, a danas će sa sastati kako bi odlučila u sudbini Partizana, s obzirom na tragično ubojstvo navijača Toulousea koji je preminuo od posljedica batinanja domaćih huligana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scene navijačkih nereda iz Rumunjske kada je uhićeno 90 Boysa, nakon demoliranja centra grada, makljaže s domaćim navijačima i policijom te ekscesa na stadionu, bile su još svježe, kada ih je smijenila tragedija u Širokom.

 Vrbanović se jučer nadao primitku izvješća armenskog delegata, no ono u Maksimirsku nije stiglo. Taj podatak znak da je su Uefini dužnosnici možda odlučili podebljati Dinamov dosje, šokirani događajima u Beogradu i Širokom Brijegu. Dinamo je već nekoliko puta upozoren zbog svojih navijača, utakmicu kazne bez gledatelja već su odradili, a redovito se plaćaju drakonske kazne. Teško da će Modri biti izbačeni iz lige koja je već startala, ali stalno su tu negdje, hodaju po rubu. Jednako kao i Partizan, kojem se u Nyonu sudi danas, na sreću, odvojeno od Dinamovog slučaja....

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara