INA sa milijun i 250.000 eura postaje glavni sponzor Dinama

S GODIŠNJIM iznosom od milijun i 250.000 eura INA bi mogla postati glavni sponzor Dinama. Logo INA-e, sponzorskog nasljednika Siemensa (povukao se zbog prošlogodišnjeg debakla Modrih), vjerojatno će već od idućeg tjedna krasiti dresove Modrih, a vijest o mogućem sponzorstvu potvrdio je i šef Dinamove Uprave za komunikacije i odnose s medijima Siniša Jagodić.

Jagodić kaže kako INA, koja je i prošle godine sponzorirala klub, ali ne kao glavni donator, zaslužuje postati glavni sponzor čemu se u Maksimirskoj 128 toplo nadaju. Da bi do toga došlo trebaju se obaviti još samo završni pregovori, pišu Sportske novosti.

Uđe li INA u Dinamo na velika vrata, hrvatski naftni gigant postat će svojevrsan odgovor Hajdukovom glavnom sponzoru Dmitryu Zheleznyaku koji u splitski klub namjerava godišnje ulagati oko 600 - 700 tisuća eura.

Propadne li dogovor s INA-om, Dinamovci će na dresovima nositi imena dvaju sponzora s kojima bi se trebalo osigurati normalno funkcioniranje kluba, ali uz maksimalnu redukciju troškova. Vrijedi li to i za akviziciju Cabrere, te moguće dolaske Bosnara i Bilosa?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To ćemo vidjeti kroz određeno vremensko razdoblje. Pokušavamo kontrolirati odljev financija kako se ne bismo doveli u situaciju da nakon pola godine moramo raditi rebalans." - kaže Jagodić.

Prvi čovjek odnosa s javnošću tvrdi kako Dinamo i u teškim vremenima može pronaći snage za kupnju igrača koji će napraviti dobre rezultate. Pitanje je je li financijski osakaćenom Dinamu i ovaj put u pomoć priskočio Zdravko Mamić.

"Igrači su Dinamovi i pretpostavljam da je novac Dinamov." - zaključuje na to pitanje Jagodić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara