Index jedini hrvatski medij u društvu L´Equipea, Gazzette dello Sport, World Soccera, Marce i Kickera!

NOVO veliko priznanje doživio je hrvatski superbrand portal: Tiražni austrijski list Kurier ga je na svojoj stranici i temi za Euro uvrstio među najuglednije europske sportske medije.

Bečki Kurier je u rubrici "16 glasova - međunarodni mediji o Euru" gdje su zastave zemalja linkovi na po jedan medij iz svake od sudionica EP-a kao hrvatski "glas" odabrao portal koji upravo čitate, za što je zaslužno Indexovo iscrpno pokrivanje Eura, a ponajprije požrtvovan rad naše dopisničke ekipe iz Austrije, koja vam svaki dan donosi brojne vijesti, fotografije, priče, reportaže i zanimljivosti sa Europskog prvenstva.

Kurier je to uvidio i uvrštenjem Indexa na listu pokazao da se kvaliteta sadržaja na ovoj stranica prepoznaje i van Hrvatske. Koliko je ovo priznanje uglednog lista, možda najbolje govori sljedeći podatak: Index je visokom društvu portugalskog Recorda, engleskog World Soccera, njemačkog Kickera, talijanske Gazzette dello Sport, francuskog L'Equipea, švedskog Sportbladeta, španjolske Marce i ruskog Sport Expressa.

Foto: Kristijan Horvat

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara