Ipak bez dočeka za Janicu na Trgu

IAKO je bilo najavljeno kako će se u nedjelju u 18 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu organizirati doček za našu skijašku reprezentaciju, čini se kako dočeka ipak neće biti.

Naime, Ante Kostelić zamolio je da dočeka ne bude, a kao razlog naveo je da je Janica tijekom dočeka nakon Salt Lake Citya pala u nesvijest zbog iscrpljenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je posljednjih nekoliko dana bila i bolesna, koliko je isrcpljena vidjelo se i na utrci slaloma u petak, Gips je odlučio odmoriti Janicu kako bi bila spremnija za posljednje utrke Svjetskog kupa.

Čitava hrvatska alpska skijaška reprezentacija zahvaljuje se zagrebačkom dogradonačelniku Milanu Bandiću i poglavarstvu Grada Zagreba na ponudi za organizirani doček u Trgu bana Jelačića, kao i premijeru Ivi Sanaderu, te Croatia Airlinesu na ponuđenom posebnom čarteru kojim bi se naša reprezentacija vratila u Zagreb, ali Janica i čitava njezima ekipa u Zagreb će se vratiti kasno noćas automobilima Hrvatskog skijaškog saveza, te mole za razumijevanje što neće biti dočeka.

"Janica već sredinom sljedećeg tjedna putuje u švedski Aare gdje ju očekuju utrke Svjetskoga kupa, te joj je zaista prijeko potreban odmor da se što brže regenerira i pripremi za nastavak sezone. Zahvaljuje se svim navijačima u domovini i inozemstvu na podršci i pozitivnim vibracijama koje su stigle do Santa Caterine i Bormija", izjavio je glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza Ozern Mueller.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara