Ipak odlazak: Kalendar Cityja bez Ćorlukine fotografije

Ipak odlazak: Kalendar Cityja bez Ćorlukine fotografije

INFORMACIJE o Vedranu Ćorluki svako malo mijenjaju svoj tijek, no, kako se čini iz posljednjeg čina Manchester Cityja, hrvatski nogometaš je na izlaznim vratima.

Smjer je odavno poznat, no realizacija posla na relaciji Manchester City - Tottenham, nikako da dođe do svoje posljednje točke, odnosno potpisa hrvatskog reprezentativca.

Ipak, da u Cityju na Ćorluku ne računaju da se iščitati iz činjenice da stup obrane Slavena Bilića nije prisustvovao zajedničkom fotografiranju momčadi za klupski kalendar pred početak sezone. Neke informacije iz engleskih medija kazuju da je Ćorluka već postao suigrač Luke Modrića, odnosno da je sve dogovoreno s Tottenhamom no službenog očitovanja iz klubova uključenih u eventualni transfer još uvijek nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo ovome da je trener Cityja Mark Hughes ogorčen takvim slijedom događaja, pa je moguće čak i da napusti klupu momčadi. Osim toga, vitalfootball.co.uk tvrdi da je cijela priča završena, te da će Tottenham, izjalovi li se posao, povući zakonske poteze kako bi se potvrdio već ranije postignut dogovor između klubova.

Pretpostavlja se da će se Ćorluka priključiti Modriću za osam milijuna funti.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara