Ispada li Pršo iz Le Guenovih kombinacija?

Ispada li Pršo iz Le Guenovih kombinacija?

PITANJE je koje postavlja škotski Sunday Herald koji čitatelje upoznaje sa načinom rada i formacijom koju je inaugurirao novi trener Paul Le Guen. Francuz je igračima nametnuo krvnički ritam rada; dan ispunjen treninzima, a momčad je postavio u formaciju 4-2-3-1.

Novi strateg je premijeru imao protiv Linfielda u Belfastu, s kojim tradicionalno Rangersi igraju uvodnu utakmicu u novu sezonu, a golove su postigli Thomas Buffel i Kris Boyd.

Istureni napdač bio je Kris Boyd, a ofenzivna trojka iza njega Ricksen, Buffel i Burke. Škotski list naglašava kako će se Ricksen vratiti na desni bek i ističe kako su varijacije sistema 4-5-1 trend u današnjem nogometu, a Boyd, je prema trenerovim riječima, prvi izbor za mjesto špice. Također se postavlja pitanje da li to znači da Dado Pršo ispada iz momčadi, jer se njegova učinkovitost gubi kad ga se postavi da igra sa strane i dalje od gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rangersi, pojačani prinovama koje su igrale na SP-u, među kojima su, uz našeg Pršu, Šveđanin Karl Svensson i Čeh Libor Sionko, kreću na dvotjedne pripreme u Južnoafričku Republiku.

Z.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara