Isplata duga: Prijetili ocu Hrvoja Vukovića

POVIJEST se ponavlja. Hrvoje Vuković, nekadašnji Hajdukov stoper, kojem je ovih dana isplaćeno dugovanje bez pripadajućih kamata, opet ima problema s prijetećim pozivima.

> Tako to rade Hajdukovi ljudi

Dok je trajala maratonska parnica Vukovića i NK Hajduk, nepoznata osoba prijetila je njegovoj majci. "Zbog dva milijuna ostat ćeš bez dva sina." - kazao je glas iz slušalice, za kojeg je Vuković sa sigurnošću tvrdio da ima veze s visokopozicioniranim Hajdukovim djelatnicima.

Nakon isplate dijela duga, i sage stečaj-ne stečaj koju je inicirao, Vukoviću ponovo zvoni kućni telefon. Ovaj put prijetnje je odslušao njegov otac koji je sve prijavio splitskoj policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"11. ožujka u Prvu policijsku postaju u Splitu pristupio je 57-godišnjak koji je prijavio prijetnje telefonom. Nepoznata muška osoba nazvala je dotičnog u jutarnjim satima, upućujući prijetnje. Policija još uvijek pokušava utvrditi identitet počinitelja, nakon čega ćemo znati i puno više o samom motivu prijetnji." - za Index je kazala glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj.

Kako neslužbeno doznajemo, prijetnje su vezane uz isplatu Hajdukovog dugovanja Hrvoju Vukoviću. Policija još uvijek, zbog trajanja obrade, ne može govoriti o sadržaju prijetećih poruka, ali pretpostavljamo kako se radi o "klasičnim" prijetnjama smrću kakve je Vukovićeva obitelj primala u više navrata tijekom sudskog spora.

D.R.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara