Ivan Katalinić podnio ostavku

Ivan Katalinić podnio ostavku

NAKON Hajdukovog poraza od Slaven Belupa Splitom su počele kružiti informacije kako Ivan Katalinić više nije siguran kao trener Hajduka. Te informacije očito su bile točne, jer kako su nam potvrdili iz Hajduka, Ivan Katlinić podnio je ostavku.

"Podnio sam ostavku i to je moja definitivna odluka. Predsjednik je jutros razgovarao s igračima. On im je rekao određene stvari, a ja sam zaključio da je najbolje da napustim klub te da svu odgovornost prebacim na igrače. Sada je na njima red da pokažu više nego što su do sada pokazivali", izjavio je sada već bivši trener Hajduka Ivan Katalinić za Radio Dalmaciju.

Branko Grgić u svom je razgovoru za Radio Dalmaciju napomenuo kako je Katalinić na jučerašnjem sastanku UO-a tražio da se iz momčadi izbaci šest iskusnih igrača te da mu to klub nije mogao omogućiti.

Grgić je također nadodao: "Danas sam razgovarao s igračima te sam shvatio da je došlo da razmimoilaženja između trenera i igrača. Prema povratnim informacijama, Ivan Katalinić je podnio ostavku. Ne bih još o imenima, slijede pregovori, ali, danas do kraja dana ili najkasnije sutra ujutro objavit ćemo ime novog trenera", rekao je Grgić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno doznajemo da je najizgledniji kandidat za Katalinićevog nasljednika Blaž Slišković, izbornik BiH reprezentacije. Ukoliko bi on preuzeo Hajduk gotovo je sigurno da bi i dalje ostao izbornik BiH reprezentacije te bi radio na dva fronta, slično kao Vulić prošle sezone.

Branko Grgić u planu ima dovesti i pojačanja koja bi novom treneru bila od velike koristi. Spominju se Lovrek i Ješe, a silno želi zadržati Hrvoja Vejića koji je već u nekoliko navrata želio napustiti Poljud.

V.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara