Ivan Klasnić: Radujem se reprezentativnom Glasgowu, a o klupskom ne želim još ništa govoriti

Ivan Klasnić: Radujem se reprezentativnom Glasgowu, a o klupskom ne želim još ništa govoriti

GOLGETERA smo uhvatili uoči važnog gostovanja Werdera kod Arminije u Bielefeldu. Pobjeda bi Werderu mogla donijeti i drugu poziciji na tablici što bi značilo da još uvijek nije ispao iz utrke za naslov prvaka Njemačke.

Ivan se polako oporavlja od ozljede te se nada kako će ga trener Thomas Schaaf uvrstiti u početni sastav na ovoj važnoj gostujućoj utakmici:

"Ja mislim da sam zdrav, nalazim se uskoro sa svojom momčadi, a vidjet ćemo hoću li igrati ili neću." - kaže Klasnić u razgovoru za Index.

Ivan Klasnić zadovoljan je što je opet u reprezentaciji te što odlazi iduće srijede u Glasgow na ogled s reprezentacijom Škotske, protiv koje želimo popraviti gorak okus iz prijateljske utakmice s Nizozemcima u Splitu.

"Radujem se što sam se vratio u reprezentaciju. Vidjet ću staro društvo, bitno mi je da sam ponovno s njima" - kaže Killer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, ne nadam se da ću biti u prvoj postavi, vidjet ćemo što će biti. Zasada je najbitnije da sam se vratio u reprezentaciju iz koje sam dugo izbivao." - kaže Ivan Klasnić o nastupu u srijedu.

U posljednje se vrijeme dosta govori i o tome da će Ivan Klasnić na ljeto promijeniti klub. Spominje se nekoliko imena a svakako je u prvom planu Glasgow Rangers koji namjerava uložiti velik novac u pojačanja na ljeto.

"Ne mogu ništa o tome reći. Kao ni o interesu drugih klubova za mene" - rezigniran je Ivan Klasnić od kojega nismo uspjeli izvući ni podatak hoće li možda iskorstiti prijateljsku utakmicu sa Škotima u Glasgowu i za finaliziranje dogovora oko prelaska u Rangers.

Uglavnom, nakon velikog povratka, Ivan Klasnić sve više postaje onaj stari. Počeo je zabijati golove, trener Schaaf mu ukazuje sve više povjerenja. Hoće li Slaven Bilić gurnuti Klasnića u vatru već u srijedu ostaje za vidjeti. U svakom slučaju potreban nam je  na Europskom prvenstvu, nakon teške ozljede Dudua, koji zasada reprezentaciji može jedino pripomoći kao vatreni navijač.

M.Š.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara